BREZPLAČNA DOSTAVA · Sledenje dostavi · 100 % varno plačilo

Garancija in zadovoljstvo

GARANCIJA IN ZADOVLJSTVO

 

Varno in Brezskrbno Nakupovanje

Nakupovanje na www.trendio.si je popolnoma varno. Vaši osebni podatki in podatki o plačilu so zaščiteni s SSL certifikatom, kar zagotavlja varnost vaših podatkov. Podatki se uporabljajo izključno za interne namene in niso posredovani tretjim osebam. Plačila s kreditnimi karticami ali PayPal so dodatno šifrirana. Več o varnosti lahko preberete tukaj.

 

Skrb za Naše Stranke

Zadovoljstvo naših strank in oseben odnos sta za nas izjemno pomembna. Cenimo vsako stranko in si za vsako vzamemo dovolj časa. Želimo, da se pri nas počutite odlično. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč pri naročilu, se obrnite na naše prijazne svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagale. Kontaktirate nas lahko po telefonu na 040 981 020, preko kontaktnega obrazca ali emaila.

 

Hitra Dostava in 100% Zadovoljstvo

Zavedamo se, da si vsak želi hitro prejeti svoje naročilo. Prizadevamo si za hitro dostavo, ki je odvisna od časa oddaje naročila, vaša naročila pa so obdelana v 24 do 48 urah od prejema. Ponujamo kakovostne izdelke po ugodnih cenah. Če z naročilom niste popolnoma zadovoljni, ga lahko v 14 dneh vrnete. Več o vračilu blaga si lahko preberete tukaj. Naš cilj je 100% zadovoljstvo.

 

Mnenja in Komentarji Uporabnikov

Mnenja in komentarji uporabnikov ter recenzije izdelkov so del funkcionalnosti trgovine, namenjene skupnosti uporabnikov. Mnenje lahko napiše vsak uporabnik trgovine, pred objavo pa jih ponudnik pregleda. Ponudnik ne bo objavil žaljivih, obscenih ali neuporabnih mnenj.

Z oddajo mnenja se uporabnik strinja s pogoji uporabe in dovoljuje objavo mnenja v vseh medijih ponudnika. Ponudnik lahko vsebino uporablja časovno neomejeno za poslovne namene, vključno z objavami v oglasih ali marketinških komunikacijah. Avtor mnenja zagotavlja, da ima vse avtorske pravice za napisano in te pravice prenaša na podjetje Cosmo Media d.o.o.

Za dodatna vprašanja smo vedno na voljo.