Odprema v 24/48 urah · Sledenje dostavi · 2 leti garancije · 100 % varno plačilo

Politika pošiljanja

Kakšen je strošek dostave?
Strošek dostave se v spletni trgovini obračunava po teži poslanega izdelka in se začne pri 3.99 EUR za pakete do 4.99 kg, kar je dovolj za veliko večino izdelkov v naši spletni trgovini. Ceno dostave bo sistem avtomatsko izračunal, ko boste vaše izdelke dodali v košarico.


Kakšen je čas dostave?
Blago običajno odpošljemo v 1–2 delovnih dneh, pri čemer se delovni dnevi štejejo od ponedeljka do petka, razen državnih praznikov. Če je izdelek na zalogi v našem skladišču, ga boste prejeli v 3 do 5 dneh, medtem ko bo blago, odposlano iz našega centralnega skladišča v EU, prispelo v 3 do 7 dneh.

Naročila, oddana od ponedeljka do petka, se obdelajo in odpošljejo isti ali najkasneje naslednji delovni dan (izjema so državni prazniki). Naročila, oddana med vikendom, se obdelajo ob ponedeljkih. Če je ponedeljek državni praznik, se vaše naročilo obdela prvi delovni dan po prazniku.

Prosimo, upoštevajte, da po odpremi paketa nimamo več vpogleda v status vašega naročila. Če imate vprašanja glede statusa naročila, se obrnite neposredno na dostavno podjetje. Sledenje paketu je mogoče preko povezave, ki jo boste prejeli ob odpremi naročila na vaš naslov.

Katero dostavno službo boste uporabili za moje naročilo?
Informacije o dostavni službi, ki bo dostavila vaš paket, boste prejeli takoj po odpremi naročila. Pri svojih dostavah uporabljamo preverjene dostavne službe, kot so Pošta Slovenije, DPD, DHL itd.

Ali lahko osebno prevzamem naročilo v vašem skladišču?
Trenutno še ne nudimo možnosti osebnega prevzema. V kolikor se za to pokaže potreba pa bomo to storitev zagotovo uvedli.